Ditt begravelsesbyrå i Åmot

Trygghet og kvalitet siden 1995

Vi bistår ved dødsfall i Åmot, og er et moderne begravelsesbyrå som tilbyr alle tjenester og produkter. Sammen med deg som pårørende tar vi hånd om de praktiske gjøremålene knyttet til en gravferd.

Du er hjertelig velkommen til vårt kontor, men om ønskelig kan vi komme hjem til deg for en samtale.

Vi har gratis parkering rett utenfor døren, og innendørs utstilling av gravstein.

Vi samarbeider med Åmot Blomster, og blomster til begravelsen kan bestilles direkte hos oss i samtalen.

Se minnesider for Åmot

Her ser du en oversikt over minnesider og dødsannonser. Du har mulighet til å søke etter minnesider i hele Norge. På minnesidene kan du bestille blomster til begravelse, gi minnegaver, se direktesendte begravelser (stream) og skrive kondolanser til de pårørende.

Hva koster en begravelse?

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Planlegg en begravelse

Vi vet at det kan være overveldende å planlegge en gravferd i den tunge tiden. Vi har derfor laget forslag til deg på alt fra sang og musikk, til blomster til begravelsen.

Våre konsulenter har lang erfaring, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Forberedelse til møtet med byrået

Vi har laget en oversikt over noen ting som kan være lurt å tenke på eller forberede før du kommer til samtalen med byrået. Når du er forberedt på hva vi skal snakke om vil møtet gå raskere og være mindre belastende. Du kan alltid ringe oss før møtet hvis det er noe du lurer på.

møte med gravferdskonsulent

Vi er her for deg

Våre erfarne gravferdskonsulenter hjelper deg hele døgnet.

Full name
Job title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Flipped SVG Example
Øivind Thon
Senior Gravferdskonsulent
Monja S. Østli
Gravferdskonsulent
Anne Gretha Rolid
Senior Gravferdskonsulent
Tor Arne Aarnes
Senior gravferdskonsulent
Erik Wilthil
Senior Gravferdskonsulent
Anne Mari Nedberg
Gravferdskonsulent
Jaqueline Werring Brun Kjeldaas
Gravferdskonsulent
Debora Lutnæs
Daglig leder
Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?

Ta kontakt med oss

Fyll inn skjemaet under om det er noe du lurer på, og ikke nøl med å ta kontakt. Husk at du også kan ringe på vår døgnbemannede telefon 32 78 74 20.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Her finner du oss

Vi vet hvor viktig det kan være med støtte og tilstedeværelse under den vanskelige tiden. Kom til våre lokaler, så hjelper vi deg det du trenger hjelp med.

Vi kommer gjerne hjem til deg eller tar et møte digitalt. Vi har også god erfaring med planlegging av gravferd over telefon.

Hva koster en begravelse i Åmot?

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.​

Når vi har hatt en planleggingssamtale og vet hva dere ønsker, får dere et skriftlig og bindende prisoverslag som viser hva det vil koste. Vi kan også sette opp et overslag til dere på forhånd, og du står helt fritt til å bestemme om du ønsker å benytte deg av vår hjelp videre.

Ditt begravelsesbyrå i Åmot

Modum Begravelse er en del av Buskerud Begravelsesbyrå, som ble etablert i 1968 av drammenseren Svein W. Kollen og er med alle våre avdelinger det største begravelsesbyrået i Drammensdistriktet. Hvert år tar vi hånd om over 1.000 gravferder.

Buskerud Monument eies og drives av oss, og garanterer en riktig oppsatt gravstein av høyeste kvalitet. Vi har flere store utstillinger hvor du kan se steinen før du bestiller. ​

Modum Begravelsesbyrå er medlem av Virke gravferd. Det betyr at vi er forpliktet på en høy standard og strenge etiske retningslinjer, noe som igjen er en trygghet for deg som kunde.

Kirker og kapeller i Åmot

No items found.